Четвер, 25.04.2024, 11:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2019 » Січень » 29

З 2003 року Міністерствозакордонних і європейських справ Словацької Республіки почало надавати іншим країнам офіційну допомогу під логотипом «SlovakАid». В рамках «SlovakАid» була створена програма мікрогрантів, яка представляє собою оперативну і ефективну форму співпраці з країнами-партнерами. Саме ця програма була застосована громадською організацією Українсько Європейського товариства «Тандем» (голова правління Наталія Бокулева) для реалізації проекту «Модернізація навчальних закладів міста Новодністровск», який розпочався в жовтні 2018 року. Поданий ГО УЄТ «Тандем» проект підтримав Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Марек Шафін. Під час проведення Днів Словаччини у м.Новодністровськ ‑ 2018 він презентував новодністровцям сертифікат-підтвердження до реалізацації проекту на суму 210 тисяч гривень для п ... Читати далі »

Переглядів: 275 | Додав: novodmetod | Дата: 29.01.2019 | Коментарі (0)

Новодністровська гімназія відзначила День Соборності та 100-ліття Акту злуки між УНР та ЗУНР красивим і символічним флешмобом. Усі учні закладу, одягнені у вишиванки, із жовто-блакитними прапорцями, стрічками та квітами – від старшокласників до найменших – узялися за руки. Живий ланцюг розтягнувся від першого до четвертого поверхів будівлі та, зімкнувшись, утворив родинне коло гімназистів.

Аби добре зберегти урочисту мить, флешмоб вирішили зафільмувати. У камеру відеооператора Сергія Дядика потрапив патріотичний віршований марафон, який супроводжував живий ланцюг від класу до класу.

А спільне фото та потужне багатоголосе "Слава Україні – Героям Слава!" стали піднесеною кульмінацією заходу. До речі, його ідейним натхненником та організатором стало креативне тріо: заступники директора Світлана Лазаренко, Наталія ... Читати далі »

Переглядів: 312 | Додав: novodmetod | Дата: 29.01.2019 | Коментарі (0)

 

З нагоди Дня Соборності України та 100-річчя Акту Злуки УНР та ЗУНР учні та вчителі Новодністровської загальноосвітньої школи ІІ–ІІІ ступенів організували флешмоб «У День злуки візьмемось за руки».

У цей день колектив освітнього закладу, взявшись за руки, утворив живе коло навколо будівлі ЗОШ ІІ–ІІІ ст. Близько шести сотень пар рук створили ланцюг єдності!

Також на урочистій лінійці був присутній міській голова Анатолій Болдашев, який розповів про те, що у цей святковій день директор навчального закладу Тарас Серевко отримав президентську відзнаку «За участь в антитерористичній операції». 

Також міський голова наголосив на історичному значенні Дня Соборності України на шляху становлення нашої державності.

... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: novodmetod | Дата: 29.01.2019 | Коментарі (0)


У буремні революційні роки початку ХХ століття наші предки, прагнучи власної державності, утворили Українську Народну Республіку та Західноукраїнську Народну Республіку. Століття тому відбулася визначна історична подія – об’єднання українських земель, які були розділені протягом тривалого часу – Західної України та Наддніпрянщини.

«Однині воєдино зливаються століттями одірвані одна від одної частини єдиної України – Західноукраїнська Народна Республіка (Галичина, Буковина і Угорська Русь) і Наддніпрянська Велика Україна. Здійснились віковічні мрії, якими жили і за які умирали кращі сини України. Однині є єдина незалежна Українська Народна Республіка» (із Універсалу Директорії УНР. 22 січня 1919 р.).

На жаль, брак національної єдності у часи революції  ... Читати далі »

Переглядів: 272 | Додав: novodmetod | Дата: 29.01.2019 | Коментарі (0)

 

17 січня 2019 року у Києві підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт «Молодь – за безпеку дорожнього руху», що відбувся в минулому році у рамках тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим при ДТП», під егідою Міністерства освіти та науки, за підтримки Моторного (транспортного) страхового бюро, ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ та інших зацікавлених відомств та організацій.

Із понад 600 робіт, що надійшли на конкурс із травня по листопад 2018 року, у фінальному нагородженні брали участь 15 (6 фото- та 9 відеоробіт), визначених організаторами конкурсу та експертним журі кращими у висвітленні тематики безпеки дорожнього руху, донесення до суспільства глобальної проблеми дорожньо-транспортного травматизму та прагнен ... Читати далі »

Переглядів: 196 | Додав: novodmetod | Дата: 29.01.2019 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz