П`ятниця, 19.04.2024, 02:27
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Червень » 12 » "Буковинські намистинки"
10:25
"Буковинські намистинки"

 

7 червня у Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання «Юність Буковини» відбулося свято надзвичайно щире та мега позитивне – фестиваль «Буковинські намистинки». Багато маленьких, привітних, щасливих та радісних малюків виступали з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Фестиваль проводиться серед закладів дошкільної освіти, в якому взяло участь понад 200 дітей.

 

З вітальним словом до дітвори звернулася директор Департаменту освіти і науки Оксана Палійчук: «Діти – це намистинки. Кожна мама, тато,вихователь, вчитель дійсно так вважає, що його прикрасою, надією і радістю є Ви. Я впевнена, що Ваші маленькі сердечка, розумні голівки намагаються якнайкраще працювати , щоб потішити своїх батьків, вихователів, Буковину, всю Україну. Ви радість України! Нехай Бог дасть мудрості жити в злагоді і мирі, просити тих цінностей, яких найбільше потребують наші діти – це мирне небо, здорова єдина сім’я, наша співпраця заради них. Дорогі мої, вітаю Вас!»

 

Представлені номери вражали всіх присутніх оригінальністю номерів, навичками вокального мистецтва, виконавською та акторською майстерністю, естетикою костюмів та використанням різної атрибутики.

 

Наприкінці заходу відбулося урочисте нагородження учасників фестивалю.

 

Новодністровськ на Фестивалі представляли вихованки старшої групи ДНЗ «Ромашка»: Аня Мельник, Ліза Тримурич, Саша Погребняк, Ніка Закурена, Аня Шевчук та Софія Мельник.

Хореографічна композиція «Україна» у виконанні юних танцюристок та вихователя ДНЗ «Ромашка» Жанни Бучковської мала великий успіх у глядача, а хвилюючий вірш про Україну у виконанні Софійки Мельник та вдало підібрана відеокомпозиція з пейзажами рідного краю, світлинами з його історії, сьогодення додавали патріотичного настрою усім присутнім.

Додатком до нагород від адміністрації області та спонсорів були пам’ятні подарунки кожній учасниці фестивалю від відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради (начальник Пастушок Л.Л.), які вручалися їм на сцені концертної зали ОЦЕВ «Юність Буковини».

Своїм успіхом на фестивалі учасники завдячують перш за все адміністрації закладу (директор Г. М. Синявська, методист Н. М. Мартиненко), музичному керівнику Н. М. Власовій, вихователям старшої групи І. В. Матвієнко та О. М. Череватої.

Та чи не найкращим подарунком від батьків для малечі стала чудова нагода відпочити та порозважатися у Центральному парку ім. Т. Шевченка.

Вітаємо учасників фестивалю і дякуємо усім, хто долучився до цієї гарної справи!

Переглядів: 341 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz