П`ятниця, 26.04.2024, 01:15
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2019 » Квітень » 5 » І знову Фестиваль дитячої творчості «Буковинські намистинки» збирав друзів
20:42
І знову Фестиваль дитячої творчості «Буковинські намистинки» збирав друзів

 

4 квітня у приміщенні НБТД «Молодіжний» учетверте відбувся вже традиційний у Новодністровську фестиваль дитячого виконавського мистецтва серед закладів дошкільної освіти міста «Буковинські намистинки-2019».

Організатор фестивалю – відділ гуманітарної політики Новодністровської міської ради, доклав максимум зусиль, аби цей мистецький захід не залишив байдужим нікого, адже головне його покликання – виховання гармонійно розвиненої, естетично й творчо спрямованої особистості дитини.

Символічно, що фестиваль проходить саме навесні, коли від зимового сну прокидається природа і дарує життя новим паросткам. Тож із кожним роком ми стаємо свідками того, як розвиваються артистичні таланти цих нових паростків – майбутнього нашої держави, вихованців дошкільних установ; як зростає їхнє бажання дарувати радість усім, хто на це заслуговує: вихователям, батькам, своїм рідним і близьким та всім шанувальникам дитячої творчості.

Фестивальна програма складалась із номерів естетичного напрямку: хореографія, вокальне мистецтво, фольклор, оригінальний жанр.

Свою вокальну, хореографічну майстерність та сценічну культуру демонстрували юні таланти усіх трьох дитячих дошкільних установ Новодністровська. Кожен із виступів вражав глядача своєю неповторністю, артистичністю та дитячою безпосередністю.

Цілковитої завершеності атмосфери святкового піднесення додавали і майстерність ведучої мистецького заходу, вихователя ЗДО «Радість» Анжеліки Миколаївни Гончар, і зі смаком прикрашена сцена (працівники відділу гуманітарної політики та НБДТ «Молодіжний»), і неперевершена звукорежисура (В. С. Паламарчук), і цікава відео-презентація (Л. П. Дроздова), і щирі оплески вдячного глядача.

Чимала зала НБТД «Молодіжний» була вщент заповнена не тільки великою кількістю учасників, а й глядачами. Незважаючи на розпал робочого дня, подивитись це цікаве дійство зійшлося чимало гостей та родин юних артистів у повному складі, а ще – почесні гості Фестивалю: заступник міського голови М. А. Козак; секретар міської ради Н. І. Кримняк; керуючий справами виконавчого комітету Б. Ю. Петрик. Публіка була щедрою на оплески та активно підтримувала юні дарування.

Учасники продемонстрували чудову підготовку та якість виконання, виступивши з цікавими танцювальними композиціями та сольними номерами. Хочеться відзначити і те, що, порівняно з попередніми роками, помітно зріс рівень виконавської майстерності дитячих колективів, а фестиваль «Буковинські намистинки» з кожним роком здобуває все більше і більше прихильників.

На завершення фестивалю зі словами вдячності до присутніх звернулася начальник відділу гуманітарної політики Людмила Пастушок. Вона висловила загальне захоплення глядачів від виступу молодих талантів та подякувала усім, хто долучився до організації цього яскравого свята. Окреме спасибі Людмила Леонідівна висловила спонсорам – приватним підприємцям Альоні та Олегу Мандебурам, Миколі Юрчаку, Ігорю Манаскурову, Ігорю Щавровському, які обдарували  юних артистів солодкими подарунками.

Чудово, що у нашому місті відбуваються такі творчі та неймовірно позитивні події, які прищеплюють молодому поколінню любов до мистецьких традицій, і чудово, що не переводяться меценати, котрі підтримують мистецтво у нашому місті.

Слова подяки за високий рівень підготовки дітей до фестивалю звучали на адресу музичних керівників дошкільних закладів, які проробили титанічну роботу щодо підготовки юних артистів для участі: Зої Василашко і Оксани Медведєвої з «Радості», Анатолія Атаманюка та Наталії Власюк із «Ромашки», Ольги Чайки з «Теремка».

  Грамотами відділу гуманітарної політики за активну участь дошкільників  у фестивалі були відзначені усі заклади дошкільної освіти: «Радість»(директор Дроздова Л.П.); «Ромашка» (в.о. директора Мартиненко Н.М.); «Теремок» (директор Полякова І.В.)

Відділ гуманітарної політики висловлює щиру вдячність за організаційну підтримку у проведенні фестивалю начальнику відділу культури Присакар А.А. Особліва подяка  директору НБТД «Молодіжний» Марині Довбенко та  клубним працівникам за значну допомогу в організації Фестивалю.

 Протягом квітня-травня відбудуться подібні заходи у всіх районах та містах Чернівецькій області.  Організаційний комітет Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної  державної адміністрації, переглянувши  відео-звіти, визначиться з програмою обласного Фестивалю, і тоді ми будемо знати, якому саме колективу чи виконавцю випаде нагода представляти наше місто на обласній сцені.  Тож,побажаймо їм  успіху!

 

                                             Т. Іванова, методист  ММК відділу гуманітарної політики  

Фото - Ірина Шундрій

                                                      

Переглядів: 404 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz