П`ятниця, 29.03.2024, 11:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Травень » 25 » Конкурс науково-пошукових робіт в початковій школі
08:48
Конкурс науково-пошукових робіт в початковій школі

В ЗЗСО І ступеня 10.05.2018 р. проведено конкурс-захист науково-пошукових робіт.

На конкурс було представлено 6 робіт учнів 3-4-х класів в секціях «Зоологія», «Географічне краєзнавство», «Історичне краєзнавство», «Природознавство», «Світ тварин», «Фізкультура та спорт».

Роботи підготовлені на належному рівні, захист проектів супроводжувався презентаціями або доповнювався наочним матеріалом.

Найбільшу активність проявили учні 3-Г класу (класовод Куриленко І. В.), підготовивши три роботи. Класоводи Гилинич В. М., Лапчук Л. В., Владенко Л. В. підготували зі своїми вихованцями по одній роботі.

Тематика робіт надзвичайно цікава. Учні із захопленням презентували власні проекти. Приємно, що підтримати дітей прийшли батьки.

Усі учні нагороджені дипломами та грамотами від відділу гуманітарної політики за підготовку та презентацію пошукових робіт:

Шелудько Анна – учениця 4-Г класу Новодністровської загальноосвітньої школи І ступеня – за І місце у міському конкурсі-захисті науково-пошукових робіт в секції «Зоологія» (керівник Лапчук Любов Василівна).

Молошаг Дмитро, учень 3-В класу Новодністровської загальноосвітньої школи І ступеня за І місце у міському конкурсі-захисті науково-пошукових робіт в секції «Історичне краєзнавство» (керівник Гилинич Валентина Михайлівна).

Пернай Володимир, учень 3-Б класу Новодністровської загальноосвітньої школи І ступеня – за І місце у міському конкурсі-захисті науково-пошукових робіт в секції «Географічне краєзнавство» (керівник Владенко Людмила Володимирівна).

Турчин Володимир, учень 3-Г класу Новодністровської загальноосвітньої школи І ступеня – за І місце у міському конкурсі-захисті науково-пошукових робіт в секції «Природознавство» (керівник Куриленко Ірина Валентинівна).

Захарчук Святослав, учень 3-Г класу Новодністровської загальноосвітньої школи І ступеня – за І місце у міському конкурсі-захисті науково-пошукових робіт в секції «Фізична культура та спорт» (керівник Куриленко Ірина Валентинівна).

Лєвшуков Лев, учень 3-Г класу Новодністровської загальноосвітньої школи І ступеня – за І місце у міському конкурсі-захисті науково-пошукових робіт в секції «Світ тварин» (керівник Куриленко Ірина Валентинівна).

Це перші кроки в світ наукових пошуків. Бажаємо всім дітям нових перемог!

Методист ВГП - Оксана Бойчук

Переглядів: 390 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz