Четвер, 25.04.2024, 20:20
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2019 » Січень » 29 » Молодь за безпеку дорожнього руху
15:33
Молодь за безпеку дорожнього руху

 

17 січня 2019 року у Києві підбили підсумки Всеукраїнського конкурсу фото- та відеоробіт «Молодь – за безпеку дорожнього руху», що відбувся в минулому році у рамках тижня безпеки дорожнього руху за ініціативи Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим при ДТП», під егідою Міністерства освіти та науки, за підтримки Моторного (транспортного) страхового бюро, ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ та інших зацікавлених відомств та організацій.

Із понад 600 робіт, що надійшли на конкурс із травня по листопад 2018 року, у фінальному нагородженні брали участь 15 (6 фото- та 9 відеоробіт), визначених організаторами конкурсу та експертним журі кращими у висвітленні тематики безпеки дорожнього руху, донесення до суспільства глобальної проблеми дорожньо-транспортного травматизму та прагнення молоді вирішити її.

У номінації «Відео» переможницею стала Бондар Варя, вихованка гуртка «Художня обробка соломки» Новодністровського будинку дитячої творчості. Її робота «Зупинись!» максимально розкриває тему безпеки дорожнього руху, до глибини душі вражає глядачів лаконічністю змісту, художньою виразністю, оригінальністю та майстерністю. А також підкреслює індивідуальність і креативність самої Варі, для якої створення відеофільмів – хобі.

На завершальному етапі під час так званого «народного» голосування на відкритій платформі конкурсу відеоробота «Зупинись!» отримала 697 голосів, через що опинилася серед робіт, які отримали найбільше вподобань.

Під час урочистостей Варя була відзначена дипломом другого ступеня, цінними подарунками та особливим призом – сертифікатом на безкоштовний 4-тижневий курс навчання відео- та телеоператорської майстерності у школі SOM School of Media в Києві.

Ролики переможців, а серед них – і нашої Варі, транслюватимуть в ефірі Першого автомобільного телеканалу в якості соціальної реклами протягом лютого 2019 року. Тож ви матимете змогу їх переглянути.

На урочисту церемонію нагородження, яка відбулася у самому центрі Києва – готелі «Козацький» – Варя їздила зі своєю мамою, керівником гуртка «Художня обробка соломки» Наталею Петрівною Пашковою. Екскурсія Києвом, атмосфера урочистостей приємно їх вразили. Отож зі сповнені позитивними емоціями, почуттям щастя, вони повернулися додому і ще довго згадуватимуть і ділитимуться враженнями від поїздки.

Педагогічний та дитячий колективи закладу щиро вітають Варю і Наталю Петрівну та бажають їм здоров’я, сил, натхнення й нових творчих здобутків!

Світлана Долинна, заступник директора з навчально-методичної роботи НБДТ

Переглядів: 197 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz