Четвер, 25.04.2024, 23:05
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Травень » 22 » Нагородження в Чернівцях переможців захисту науково-дослідницьких робіт!
10:54
Нагородження в Чернівцях переможців захисту науково-дослідницьких робіт!

18 травня в мармуровій залі Чернівецького Національного університету ім. Ю.Федьковича відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального року в Буковинській Малій академії наук учнівської молоді. Всіх присутніх щиро вітали заступник голови ЧОДА Ігор Богатирець, директор Департаменту освіти і науки ЧОДА Оксана Палійчук, президент Малої академії наук Петро Фочук, директор БМАНУМ Марія Тріска, декани факультетів ЧНУ, викладачі БМАНУМ.

Талановиті учні ЗЗСО м. Чернівці та студенти ЧНУ підготували цікаву концертну програму для переможців конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.

Двоє учнів міста Новодністровськ були запрошені на урочистості. Це Півень Анастасія – учениця 8-Б класу Новодністровської ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів та Боросяну Крістіан – учень 8-А класу Буковинського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.

Наші восьмикласники, не зважаючи на те, що виконували завдання за програмою 9-го класу, досягли високих результатів і здобули призові місця на обласному етапі конкурсу, за що були нагороджені дипломами.

Півень Анастасія – за ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Буковинської Малої академії наук учнівської молоді, відділення філологія та мистецтвознавство, секція зарубіжна література, керівник - Фокша Наталія Юріївна, вчитель зарубіжної літератури Новодністровської ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів .

Боросяну Крістіан – учень 8-А класу Буковинського ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою за ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів БМАНУМ, відділення філологія та мистецтвознавство, секція мовознавство , керівник - Довбенко Олена Костянтинівна, вчитель української мови та літератури Буковинського ліцею –інтернату.

Велика вдячність вчителям, які запалили в своїх вихованцях вогник до наукових відкриттів та допомогли дітям досягти високих результатів.

Бажаємо нових перемог!

Методист ВГП - Оксана Бойчук 

Переглядів: 512 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz