Середа, 24.04.2024, 03:11
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2017 » Лютий » 21 » Онлайн-олімпіада «Програмування для початківців»
10:05
Онлайн-олімпіада «Програмування для початківців»

Запрошуємо усіх, хто цікавиться програмуванням взяти участь у онлайн-олімпіаді «Програмування для початківців».

Олімпіада проводиться системою дистанційної освіти «Математика.Укр» та кафедрою інформатики і вищої математики Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського. У олімпіаді планується участь усіх загальноосвітніх навчальних закладів України та студентів молодших курсів університетів.

Участь у олімпіаді – безкоштовна. Прізвища найбільш успішних учасників будуть оприлюднені на сайті.

Олімпіада не має обмежень у часі – можна записатися для участі та потім розв’язувати задачі у будь-який час, зручний для вас. Для виконання олімпіадних завдань використовується мова Free Pascal.

Оцінювання робіт учасників здійснюється автоматично, що забезпечує об’єктивність. У особливих випадках роботу розглядає апеляційна комісія.

За результатами олімпіади активні учасники отримають електронні сертифікати. Інформація про учасників, які наберуть найбільшу кількість балів буде офіційно оприлюднена на сайті «Математика.Укр». Перші підсумки олімпіади – 20 лютого, але олімпіада працюватиме і після цієї дати.

Для участі в олімпіаді достатньо зареєструватися у системі «Математика.Укр» тазаписатися на олімпіаду.

Якщо бажаєте отримати сертифікат на ваше ім’я, слід вказувати ваші справжні ім’я та прізвище (українською мовою).

До участі запрошуються: школярі, студенти, викладачі та всі, хто вивчає і цікавиться програмуванням. Участь в олімпіаді дозволить вам перевірити ваші знання, ознайомитися з новими задачами, підвищити свою кваліфікацію, знайти однодумців. Викладачі інформатики зможуть перевірити знання своїх учнів, підготувати їх до участі у міських, районних та обласних олімпіадах та до вступу у вищі навчальні заклади за спеціальностями, пов’язаними з програмуванням. У олімпіаді можуть приймати участь і викладачі інформатики.

Більш детальну інформацію про правила участі у олімпіаді Ви отримаєте безпосередньо на сайті у онлайн системі після того, як запишетесь для участі. Після реєстрації на олімпіаду Ви маєте можливість у будь-який час відмовитися від подальшої участі.

Запитання можна надсилати за адресою: osvita@primat.org

Зареєструватися в системі «Математика.Укр»

Записатися на олімпіаду

Переглядів: 288 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728

Copyright MyCorp © 2024
uCoz