П`ятниця, 29.03.2024, 01:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Квітень » 3 » Освітян запрошують навчитися методики ненасильницької комунікації та педагогіці партнерства
08:35
Освітян запрошують навчитися методики ненасильницької комунікації та педагогіці партнерства

Результат пошуку зображень за запитом "освіта"

Просвітницька ініціатива “Empatia” та ГО “Міжнародний інститут інтегрального розвитку” розпочали набір освітян у “Школу Емпатії”.

Про це повідомили на FB-сторінці події.

Проект триватиме з березня до кінця листопада. Подати анкету на участь можна за цим посиланням до 18:00 1 квітня. На другому етапі відбору – з 2 до 7 квітня – відбуватимуться співбесіди скайпом або телефоном. Результати відбору оголосять 8 квітня.

Метою проекту є підвищення якості освіти в Україні через виховання агентів змін серед освітян і їхнє оснащення інноваційними методами розвитку емоційного інтелекту та емпатії, миротворчої діяльності, ненасильницької комунікації та медіації конфліктів, а також поширення ідей емпатійного та усвідомленого навчання і педагогіки партнерства“, – йдеться на сторінці події.

Для навчання у школі запрошують 50 освітян: директорів шкіл, вчителів початкової та середньої школи, шкільних психологів. Перевагу надаватимуть тим, хто володіє на розмовному рівні англійською, німецькою, французькою або італійською мовами.

Проект передбачає:

  • чотири п’ятиденні тренінги з ненасильницької комунікації із сертифікованими тренерами;
  • два тижневі візити в партнерські школами в Україні та Литві;
  • одна дводенна Генеральна Асамблея для всіх учасників;
  • розробка і запуск мандрівної бібліотеки для українських освітян.

Кожен учасник/учасниця проекту візьме участь у двох 5-денних тренінгах, тобто пройде 10 тренінгових днів з вивчення ННК протягом проекту. Тренінги проводитимуться англійською мовою, що забезпечить повне занурення та ефективне спілкування з тренерами і дасть учасникам змогу в майбутньому пройти сертифікацію в методології ННК. Протягом усіх днів кожного тренінгу з групою і тренером також працюватиме перекладач“, – зазначають організатори.

Проект фінансується в рамках литовської Програми розвитку співпраці та сприяння демократії за фінансової підтримки Шведського Інституту.

Переглядів: 217 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Copyright MyCorp © 2024
uCoz