Четвер, 25.04.2024, 07:01
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Травень » 22 » Підсумкове заняття міського методичного об’єднання Школи молодого педагога «Крок до фахової майстерності»
12:47
Підсумкове заняття міського методичного об’єднання Школи молодого педагога «Крок до фахової майстерності»

Стало традицією у відділі гуманітарної політики Новодністровської міської ради підводити підсумки роботи за навчальний рік. Ось і цього року, 15 травня 2018 року, у методичному кабінеті ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів м. Новодністровська відбулося підсумкове заняття міського методичного об’єднання Школи молодого педагога «Крок до фахової майстерності» за темою «Творчий звіт молодих педагогів». Молодих колег та їхніх наставників привітав методист міського методичного кабінету В’ячеслав Фокша. Засідання, організоване Наталією Юріївною Фокшею, керівником міського методичного об’єднання ШМП «Крок до фахової майстерності», проходило у теплій, дружній атмосфері.

Молоді педагоги представили презентації-звіти, у яких розповіли про свої напрацювання і досягнення за рік. Цікавими, змістовними були виступи педагогів ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів м. Новодністровська: вчителя математики та інформатики Невлад Юлії Миколаївни та Глушко Галини Андріївни, практичного психолога Притуляк Вікторії Ярославівни, педагогів ЗОШ І ступеня м. Новодністровська: вчителя англійської мови Грищук Мальвіни Валеріївни та вчителя початкових класів, класовода 1 класу, що навчаються за програмою «Інтелект України» Фаріон Аліни Володимирівни, педагога-організатора Андрощук Марії Вікторівни, педагогів ОКНЗ Буковинський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою: вчителя історії Гуйван Світлани Василівни, вчителя української мови та літератури Довбенко Олени Костянтинівни, вчителя економіки та інформатики Ожеван Аліни Валеріївни.

Молоді педагоги розповіли про досягнення своїх учнів на Всеукраїнських учнівських олімпіадах з базових дисциплін, Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук, конкурсах, про співпрацю з наставниками, про участь у Декаді молодих та малодосвідчених педагогів, про форми і методи, які освоїли і використовували на уроках.

Досвідом наставницької роботи поділилися вчителі-наставники. Зокрема наставник вчителів інформатики та математики ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів м. Новодністровськ, вчитель математики вищої категорії, старший вчитель Паршенко Тетяна Василівна у своєму виступі підкреслила, що співпраця наставника та молодого вчителя приносить взаємний позитив та фахове зростання, молоді вчителі досконало володіють сучасними комп’ютерними технологіями, без яких не можливо організувати сучасний навчальний процес на належному рівні, а вчителі наставники допомагають молоді опанувати методичні засади організації сучасного уроку. Вчитель-наставник ЗОШ І ступеня м. Новодністровськ Лапчук Любов Василівна поділилася з колегами досвідом своєї співпраці з молодим вчителем Фарін Аліною Володимирівною саме по роботі з класом по програмі «Інтелект України». В обговоренні та роботі методичного об’єднання взяли активну участь вчитель наставник Буковинського ліцею Студена Роксолана Іванівна та методист цього ж закладу Бушовська Оксана Анатоліївна.

На завершення керівник Школи молодого педагога Н. Ю. Фокша подякувала за співпрацю та побажала молодим колегам у подальшій роботі творчого натхнення і зростання їхньої фахової майстерності.

Методист ВГП - В'ячеслав ФОКША

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 398 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz