П`ятниця, 29.03.2024, 08:31
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Лютий » 9 » Семінар заступників керівників з навчально-виховної роботи та методистів ЗДО
10:06
Семінар заступників керівників з навчально-виховної роботи та методистів ЗДО

На виконання планів роботи відділу гуманітарної політики на 2018р., міського методичного кабінету на 2017/2018н. р. та з метою удосконалення науково-методичного супроводу професійного зростання та формування фахової майстерності педагогічних працівників в умовах реалізації заходів Концепції Нової української школи 07.02.2018р. було проведено міський семінар заступників керівників з навчальної , навчально-виховної роботи та методистів ЗДО з проблеми « Створення системи науково-методичного супроводу формування та зростання конкурентоспроможного креативного педагога» на базі Новодністровської гімназії.

У заході взяли участь начальник відділу гуманітарної політики Пастушок Л.Л., завідувач ММК Грохольська Г.Ф., керівник закладу Козак Л.В.,заступники керівників з навчальної, навчально-виховної роботи всіх ЗЗСО та методисти ЗДО.

Розпочалася робота семінару з теоретичного модуля. Відкрила семінар Пастушок Л.Л., начальник відділу гуманітарної політики, яка звернула увагу на забезпечення якісної та оптимальної реалізації Концепції Нової української школи, ролі педагога у навчально-виховному процесі.

Директор Новодністровської гімназії Козак Л.В. представила візитку закладу,окреслила коло завдань, які сьогодні стоять перед педагогами Новодністровської гімназії..

Завідувач ММК Грохольська Г.Ф., окреслила ключові напрямки методичного супроводу педагогів в умовах децентралізації для забезпечення якісної та оптимальної реалізації Концепції нової української школи, представила учасникам семінару модель науково- методичного супроводу формування та зростання конкурентоспроможного педагога, програму роботи педагога над темою самоосвіти.

Заступник директора Новодністровської гімназії Лазаренко С.М., представила презентацію «Від конкурентоспроможного педагога до успішного учня».

Під час практичного модуля учасники семінару мали можливість переглянути проведення нестандартних уроків у 5,8,11 класах з історії,біології та природознавства,проведені вчителями – методистами закладу Лісневською -Пастушок Н.М.,Рожко Ж.І., Білавою В.П.

Керівником науково-дослідницького обʼєднання гімназії Лазаренко С.М., презентовано результативність гімназистів на ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу - захисту науково-дослідницьких робіт, участі у Всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, ЗНО та запропоновано перегляд захисту науково-дослідницьких робіт учасників науково-дослідницького обʼєднання «Пошук». Учасники семінару мали можливість ознайомитися з виставкою науково-дослідницьких робіт.

Заступники керівників з навчальної , навчально-виховної роботи та методисти ЗДО ознайомилися з портфоліо методичного кабінету гімназії.

Під час круглого столу учасникам семінару завідувач ММК Грохольська Г.Ф. представила презентацію «Портфоліо як інструмент формування ключових компетентностей, оцінки і рефлексії діяльності педагога».

Завершилася робота семінару підсумково-аналітичним модулем, під час якого завідувачем ММК було проведено інтерактивну гру « Незакінчене речення», де учасники семінару висловили думки з проблем « Управління майстерністю педагогів для мене …» та «Сучасній освіті потрібен конкурентоспроможній педагог, який має володіти такими якостями…», учасники обмінялися думками, висловили свої пропозиції.

Програму роботи міського семінару виконано в повному обсязі. Заплановані заходи проведено на високому організаційному та науково-методичному рівні.

За результатами семінару розроблено та ухвалено методичні рекомендації.

 

Переглядів: 261 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Copyright MyCorp © 2024
uCoz