Четвер, 28.03.2024, 11:38
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Травень » 11 » Святковий захід до Дня пам'яті та примирення
09:23
Святковий захід до Дня пам'яті та примирення

8 травня 2018 року на базі міського спортивного комплексу відділом гуманітарної політики, за підтримки Новодністровської міської ради, відділу молоді та спорту, а також відділу культури, проведено урочистості, приурочені до Дня пам’яті та примирення, Дня Перемоги.

Мета даного заходу – разом з усією Європою та світом гідне вшанування подвигу українського народу, вшанування загиблих.

Захід був присвячений пам'яті жертв Другої світової війни та вшануванню всіх добровольців, які в різні історичні часи віддали життя за мирне небо, за нашу землю. Це данина пошани полеглим і тим, хто сьогодні боронить кордони незалежної України на Сході.

До Дня пам’яті та примирення навчальні заклади нашого міста підготували показові виступи в рамках військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Свято відкрив заступник міського голови Козак Микола Андрійович. Учасниками свята стали три навчальні заклади міста, а саме команди: учнів початкової школи, учнів Новодністровської загальноосвітньої школи ІІ-ІІІ ступенів «Дністровські гайдамаки», учнів Новодністровської гімназії «Патріот».

У програмі виступу початкової школи була літературна композиція: «Молимось за тебе, Україно!» (керівник Андрощук Марія Вікторівна, художній керівник Чабан Ігор Федорович). Активними учасниками заходу були фіналісти обласного етапу військово-патріотичної гри «Сокіл-Джура», команда ЗОШ ІІ-ІІІ ступенів, яка нещодавно прибула із змагань, захищаючи честь нашого міста в Чернівцях та здобувши 5 рейтингове місце серед 18 команд та ряд перемог в окремих етапах конкурсу «Сокіл-Джура» таких як: «Конкурс звітів про Добре діло - III місце», «Стрільба з пневматичної зброї» - III місце, «Творчо-мистецький звіт «Ватра» - II місце, метання гранати – I місце.

«Дністровські гайдамаки» продемонстрували показовий виступ зі стройової підготовки «Впоряд» та творче завдання, а також «Творчо-мистецький звіт «Ватра» на тему: «Слава героям» (керівники - Квятковська Наталя Миколаївна та Борейко Юлія Юріївна). Команда «Патріот» Новодністровської гімназії (керівник – Пержун Юрій Васильович) підготувала представлення команди, проходження строєм з піснею, а також танцювальний флешмоб за участю учнів 5–11-х класів.

Свої вокальні здібності продемонстрували учениці гімназії Волошина Анастасія та Кобзар Анастасія. А робота ведучих, учнів гімназії, Байрамової Маргарити та Цибульського Олександра стала органічним доповненням програми свята.

На завершення урочистостей начальник відділу гуманітарної політики Пастушок Людмила Леонідівна подякувала всім учасникам та керівникам команд за підготовку змістовної програми і вручила учням подяки та солодкі призи.

 

Оксана БОЙЧУК, методист відділу гуманітарної політики

Переглядів: 231 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz