Середа, 24.04.2024, 01:03
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2017 » Листопад » 30 » У дитячому садочку обирали «Родину року»
12:50
У дитячому садочку обирали «Родину року»

17 листопада у ДНЗ «Радість» вперше в історії садочка відбувся конкурс «Родина року – 2017» під гаслом «Обереги щастя дитини – садочок та родина». Мета конкурсу полягала у вихованні поваги до родини, гордості за своїх рідних, почуття патріотизму та доброти, усвідомленні себе часткою свого народу й особистої причетності до всього, чим живе народ, виробленні активної життєвої позиції дитини.

У конкурсі взяли участь вихованці старших та середніх груп, зокрема родини: Марецьких, Цимбалюків, Римарів, Купчиків, Гончарюків та Пастушків.

Оцінювало родини журі у складі керуючого справами виконкому Бориса Петрика, начальника відділу культури Альони Присакар, заступника начальника відділу гуманітарної політики Мар’яни Герасимової та відмінника освіти України, яка 24 роки пропрацювала завідуючою садочку, Лариси Сушкової.

У першому турі команди розповідали про свої родини, таким чином ближче знайомлячись із присутніми. Як і завжди, енергійна та ініціативна завідуюча садочком Людмила Дроздова привітала всіх святковим короваєм, як символом традиційних родинних цінностей, після чого провела провела цікавий інтелектуальний конкурс.

Далі на родини чекали спортивно-розважальні естафети, де вони мали нагоду продемонструвати свої спритність та швидкість.

Фінальним етапом заходу став «Конкурс талантів», де родини виконували улюблені пісні, демонструючи свої творчі здібності, або ж намагалися вразити журі кулінарною майстерністю.

У перервах між конкурсами танцювальними та музичними композиціями глядачів розважали творчі колективи старших груп «Яблучко» та «Колобок».

Варто зазначити, що захід викликав неймовірний ажіотаж, тож актова зала ДНЗ «Радість» не змогла вмістити усіх бажаючих підтримати конкурсантів.

У заході «Родина Року» ніхто не залишився поза увагою, а отже нагороди були розподілені наступним чином:

«Інтелектуальна родина» - родина Купчиків

«Дружня родина» - родина Гончарюків

«Весела родина» - родина Марецьких

«Творча родина» - родина Римарів

«Спортивна родина» - родина Пастушків

А головну нагороду «Родина року - 2017» - отримала родина Цимбалюків!

Усі учасники були нагороджені солодкими призами, які підготували батьківські комітети груп.

Конкурс яскраво завершила пісня Н. Яремчука «Родина, родина», котру хором заспівали усі присутні.

Дякуємо організаторам за чудове свято, а родинам – за особистий внесок та участь! Сподіваємося, що наступного року захід об’єднає усі садочки міста.

(Фоторепортаж Ірини Шундрій)

Переглядів: 453 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz