П`ятниця, 19.04.2024, 04:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Травень » 22 » У гімназії відзначили кращих учнів закладу!
08:29
У гімназії відзначили кращих учнів закладу!

17 травня, у Всесвітній день вишиванок та свято Вознесіння Господнього, різнобарв’я вишитих сорочок та суконь уже другий рік поспіль зібрало в ошатній залі батьків, учнівський та педагогічний колективи на підбиття підсумків навчального року і відзначення кращих вихованців гімназії, переможців конкурсів та олімпіад, спортивних змагань і творчих особистостей «Учень року-2018» та «Інтелект».

Не вперше в гімназійних стінах відкриваються нові таланти, яскраві зірочки на ниві науки й мистецтва. Відповідно до Положення «Кращий учень року» класні колективи висували претендентів на визначення переможців у чотирьох номінаціях. Голосування проводилося у двох вікових категоріях: 5–8 класи та 9–11 класи, тож у кожній номінації було визначено двох переможців. За сприяння батьківської організації «Батьки – дітям Новодністровська» директор гімназії Л. В. Козак, заступник голови батьківського комітету В. М. Білоткач та член батьківської ради Н. А. Хоменко вручили кращим гімназистам грамоти, медалі та грошову винагороду.

Отже, у номінації «Прометей науки» призові місця посіли Ніка Нестерук (серед 5–8-их класів) та Адріан Калим (серед 9–11-их класів). «Творчий злет» приніс перемогу Варварі Бондар та Дар’ї Руснак. Серед «Лідерів самоврядування» кращими були обрані Анна Власюк та Богдана Кирилюк. У номінації «Вдалий старт» перемогу отримали Владислав Гнатюк та Ілля Мікулінський. Гарні результати гімназисти показали у Всеукраїнських учнівських олімпіадах ІІІ етапу: Дар’я Кожедуб посіла ІІ місце в олімпіаді з правознавства, в Адріана Калима – ІІІ місце в олімпіаді з історії, Артур Жарюк має ІІІ місце в олімпіаді з інформатики. Знавці художнього слова мали можливість проявити свої знання в літературному конкурсі ім. Т. Шевченка. З перемогами на обласному етапі повернулися додому Ніка Нестерук, Анастасія Дундук та Лара Біляніна. З метою підтримки юних науковців батьківський комітет традиційно компенсував кошти, витрачені на матеріали під час підготовки науково-дослідницьких робіт, Альоні Черьомухіній (9-Б клас), Юлії Здебняк (11-А), Анні Мовчан (11-А), Дар’ї Чайці (11-Б), Оксані Бабенчук (11-Б), Аріні Якубовській (10 клас).

Звичайно ж перемога учня – це в першу чергу перемога педагога, адже саме завдяки старанній, плідній праці вчителя діти зуміли розкрити себе та показати вкладені наставником, накопичені знання на достойному рівні. Тож подяками та квітами гімназійна родина вітала вчителів, вихованці яких показали найвищі результати на рівні області, а саме: С. М. Лазаренко, Н. М. Лісневську-Пастушок, З. І. Муляр, Р. В. Серевко, О. В. Процюк.

Не можливо уявити будь-яке дійство без пісні, особливо, коли рідна мова, поставлена на музику лунає з вуст юних новодністровців: Наталії Волошиної, Катерини Грищук, Вікторії Бондарчук, Анастасії Кобзар, Ірина Понєтайкіної.

Вітаємо всіх тих, хто доклав максимум зусиль, аби отримати гарні результати та здобути перемогу! Хай творчий неспокій, енергія та завзяття ніколи не полишають у подоланні нелегкої стежини до олімпу знань!

Інна РУСНАК

Переглядів: 243 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz