Субота, 20.04.2024, 08:26
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2017 » Вересень » 29 » У Новодністровську вшанували освітян!
12:17
У Новодністровську вшанували освітян!


Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначають одне з найбільших свят працівників освітньої галузі – День вчителя, яке офіційно було закріплене 1980 року Постановою Президії Верховної Ради Радянського Союзу «Про святкові і пам’ятні дні». Відтак свято педагога досі відзначають у пострадянських країнах. В Україні свято встановлено «…на підтримку ініціативи освіти України…» згідно з Указом Президента України № 513/94 «Про День працівників освіти» від 11 вересня 1994 року. Велична професія вчителя знайшла своє визнання не тільки в наших серцях, а й починаючи з 1994 року це свято було визнане й на міжнародному рівні. Всесвітня організація з питань освіти, науки і культури – Юнеско, внесла День вчителя у список офіційно затверджених міжнародних свят, важливість яких невід’ємно підкреслюється для всіх національностей і культур нашої планети і відзначається за даними проекту DilovaMova.com щорічно 5 жовтня.
З нагоди Дня працівників освіти у Новодністровській гімназії відбулися урочистості, на котрих вітали педагогів міста та нагороджували почесними відзнаками. З найкращими побажаннями до освітянської родини звернулася начальник відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради Л. Л. Пастушок, а також вручила грамоти педагогам за їхню високу професійність, багаторічну працю, вагомий внесок у вихованні підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти.
Грамотами міської ради були нагороджені: Н. Л. Татарінова (гімназія), С. Г. Здібняк (БДТ), С. А. Ткач (ДНЗ «Ромашка»), Л. Ю. Шуйван (ДНЗ «Радість»), Л. В. Химич (ЗОШ І ст.), М. М. Дриган (ЗОШ ІІ–ІІІ ст.).
Почесні відзнаки відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради отримали: А. М. Гончар (ДНЗ «Радість»), В. І. Бак (ДНЗ «Теремок»), А. В. Остановська (ДНЗ «Ромашка»), Н. І. Садова (БДТ), Г. О. Черватюк (ЗОШ І ст.), О. М. Черевата (ДНЗ «Ромашка»), Н. Д. Марущак (ЗОШ ІІ–ІІІ ст.), З. І. Муляр (гімназія), С. М. Гнатюк (гімназія), І. М. Дзіньовська (гімназія), І. І. Ільніцька (ЗОШ ІІ–ІІІ ст.), О. В. Римар (ЗОШ ІІ–ІІІ ст.).
Від міської профспілки працівників освіти з вітальним словом виступила А. І. Уманець, яка вручила нагороди Чернівецького обласного комітету профспілки Г. М. Синявській (ДНЗ «Ромашка») та Н. Г. Глушко (БДТ). Дипломом Департаменту освіти була нагороджена ЗОШ ІІ–ІІІ ст., котра брала участь у Всеукраїнському громадському огляд-конкурсі «Стан умов та охорона праці» і здобула відзнаку. Алла Уманець відмітила й те, що нещодавно свій 95-річний ювілей відсвяткувала почесна жителька Новодністровська, педагог, ветеран праці і найстарший педагог Чернівецької області Любов Марківна Моргуненко, яку щиросердно напередодні вітали представники Департаменту освіти та Чернівецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.
Хвилиною мовчання освітяни вшанували тих колег, які відійшли у засвіти.
Урочисту мить нагороджень доповнила хореографічна композиція «Мій рідний край» від танцювального гурту «Сузір’я» БДТ та вокальні вітання від Юлії Невлад і Наталії Власюк.
А днем пізніше делегація освітян з Новодністровська мала нагоду побувати на урочистих зібраннях з нагоди Дня працівників освіти, котрі відбулися в Чернівецькому обласному центрі естетичного виховання молоді «Юність Буковини», і отримати почесні відзнаки. За багаторічну сумлінну, творчу працю, успіхи у навчанні і вихованні підростаючого покоління, значний внесок у розвиток національної освіти та з нагоди Дня працівників освіти почесною грамотою Чернівецької обласної ради була нагороджена Хміль Мар’яна Сергіївна, головний спеціаліст відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради. Департаментом освіти та обкомом профспілки працівників освіти за багаторічну плідну працю, сумлінне виконання службових обов’язків, високі успіхи в організації навчання та виховання учнівської молоді нагороджено Заришняк Тетяну Михайлівну.


Особливу відзнаку отримала начальник відділу гуманітарної політики Новодністровської міської ради Людмила Леонідівна Пастушок, яка була удостоєна грамоти Міністерства освіти і науки України.
Тож щиро вітаємо усіх освітян і зичимо їм плідної праці на педагогічній ниві, котра б достойно оплачувалася, хороших учнів, нових вершин і здобутків! Хай святиться ім’я твоє, учителю!

(Фото Ліни Лисенко)

 

 

 

Переглядів: 241 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz