П`ятниця, 29.03.2024, 00:57
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2018 » Травень » 25 » ЗБОРИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ-ШЕСТИРІЧОК
08:39
ЗБОРИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ-ШЕСТИРІЧОК

 

 

В актовій залі ЗОШ І ступеня відбулися збори батьків майбутніх першокласників, організовані відділом гуманітарної політики Новодністровської міської ради.

На зібранні були присутні 118 батьків, адміністрація ЗОШ І ступеня, класоводи 1-х класів та запрошені спеціалісти.

В роботі зборів взяли участь: методист відділу гуманітарної політики Бойчук О. В., директор ЗЗСО І ступеня Сливка А. І., лікар сімейної медицини Околодько О. П., завідувач ПМПК Ткач С. А., методист-психолог Артемова К. М., та класовод Лапчук Л. В.

Методист відділу гуманітарної політики Бойчук О. В. ознайомила присутніх з основними аспектами організації навчально-виховного процесу за програмою Нової Української школи та особливостями комплектації 1-х класів у новому навчальному році. З презентації виступу батьки дізнались про умови навчання за новою програмою та вікові особливості дітей-шестирічок.

Директор ЗОШ І ст. Сливка А. І. презентувала роботу та основні напрямки навчально виховного процесу початкової школи, а також представила майбутніх класоводів: Бабій Лілію Володимирівну, Лапчук Любов Василівну, Булавко Світлану Василівну та Мартиновську Ларису Анатоліївну.

Лікар Околодько О. П. зупинився на медичних аспектах готовності шестирічок до навчання у школі та надав батькам слушні поради щодо покращення та збереження здоров’я дітей.

Методист-психолог Артемова К. М. розповіла про психологічну готовність шестирічок до навчання та особливості психічного розвитку дітей.

Завідувач ПМПК Ткач С. А. познайомив учасників зібрання з основними вимогами до мовленнєвих навичок випускників дошкільних установ та порушеннями вимови.

Класовод 4-Г класу Лапчук Л. В. поділилась досвідом роботи за програмою «Інтелект України» та дала поради присутнім відносно правильного вибору програми навчання для шестирічок.

Шановні батьки майбутніх першокласників!

Відділ гуманітарної політики Новодністровської міської ради продовжує набір учнів до 1 класу в ЗОШ І ступеня. Радимо вам прислухатись до порад досвідчених спеціалістів. Сподіваємось на ваш правильний вибір!

У свою чергу відділ гуманітарної політики на чолі з начальником Пастушок Людмилою Леонідівною зробить все можливе для підготовки ЗОШ І ступеня до успішної реалізації Концепції НУШ.

Бажаємо успішного старту вашим дітям!

Бойчук О.В., методист відділу гуманітарної політики.

Переглядів: 259 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz