Середа, 24.04.2024, 15:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2019 » Травень » 24 » ЗБОРИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ-ШЕСТИРІЧОК
13:52
ЗБОРИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ-ШЕСТИРІЧОК

 

В актовій залі ЗОШ І ступеня відбулися збори батьків майбутніх першокласників, організовані відділом гуманітарної політики Новодністровської міської ради.

На зібранні були присутні 85 батьків майбутніх першокласників, адміністрація ЗОШ І ступеня, класоводи  майбутніх 1-х класів та запрошені спеціалісти.

В роботі зборів взяли участь: методист відділу гуманітарної політики Бойчук О.В.,  директор ЗЗСО І ступеня Сливка А.І., лікар-педіатр Мигайчук М.І., методист  з корекційного та інклюзивного навчання Каланджій В.А., логопед ЗОШ І ступеня Даскальчук Л.В.,  практичний психолог ЗОШ І ступеня Пристюк Я.М.,  класоводи.

Методист відділу гуманітарної політики Бойчук О.В. ознайомила присутніх  з  основними аспектами організації навчально-виховного процесу за програмою Нової Української школи та особливостями комплектації  1-х класів в ЗОШ І ступеня в новому навчальному році. З презентації виступу методиста батьки дізнались про умови навчання за новою програмою, структурою та вимогами Нової школи,  ознайомились з віковими особливостями дітей-шестирічок.

Сливка А.І., директор ЗОШ І ступеня, презентувала роботу та основні напрямки навчально виховного процесу школи І ступеня. Розповіла про те, які зміни відбулися в матеріально-технічному забезпеченні, створенні освітніх осередків, а також представила майбутніх класоводів: Владенко Людмилу Володимирівну, Гилинич Валентину Михайлівну та Куриленко Ірину Валентинівну.

Лікар- педіатр Мигайчук М.І. зупинилась  на медичних аспектах готовності           шестирічок до навчання в школі та надала батькам поради щодо покращення та збереження здоров’я дітей, проведення профілактичних заходів, укріплення дитячого організму. Особливу увагу Марія Іванівна приділила питанням вакцинації.

Практичний психолог  Пристюк Я.М. розповіла про психологічну готовність шестирічок до навчання в школі та особливості психічного розвитку дітей. Дала поради батькам, як мотивувати дітей до успішного навчання та провела тест готовності до школи.

Логопед ЗОШ І ступеня Даскальчук Л.В. познайомила учасників зібрання з основними вимогами до мовленнєвих навичок випускників дошкільних установ та порушеннями вимови , а також шляхами усунення недоліків мови та розвитку словникового запасу дитини.

Методист  з корекційного та інклюзивного навчання  Каланджій В.А. розповіла про значення інклюзії в сучасному суспільстві та ставленні громадян до дітей з особливими потребами.

Класовод 4-Г класу Куриленко І.В. запропонувала батькам обрати для дітей програму «Інтелект України» та розповіла про умови та переваги цієї   програми навчання.

Хочеться відмітити активність батьків в дискусії,  велику зацікавленість в готовності дітей до успішного освоєння нової програми.

Бажаємо вдалого старту  майбутнім школярам та тісної співпраці педагогічного та батьківського  колективів.

 

 

 

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 306 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz