П`ятниця, 26.04.2024, 23:58
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2019 » Листопад » 26 » Семінар для вчителів освітніх закладів міста з проблеми: «Використання освітніх технологій на уроках української мови, української літератур
14:23
Семінар для вчителів освітніх закладів міста з проблеми: «Використання освітніх технологій на уроках української мови, української літератур

Відповідно до плану роботи методичного кабінету на 2019/2020 н. р. р.рррррр21 листопада на базі Буковинського ліцею-інтернату відбувся семінар для вчителів освітніх закладів міста з проблеми: «Використання освітніх технологій на уроках української мови, української літератури, зарубіжної літератури, спрямованих на формування та розвиток мотивації до навчання».

Щиро привітали учасників семінару – вчителів української мови та літератури, зарубіжної літератури – заступник директора ліцею Анастіна І. І. та методист ліцею Бушовська О. А.

Відкрила захід Грохольська Г. Ф., завідувачка міським методичним кабінетом.  Із презентацією виступила Товкач М. О., методист ММК, яка представила увазі вчителів педагогічні технології та особливості їх використання у освітньому процесі.

Довбенко О. К., вчитель української мови та літератури на відкритому уроці «Уживання прийменників» продемонструвала педагогам можливості практичного використання ігрових технологій.

Яскравою частиною семінару став літературно-творчий проєкт «Енеїда», який підготували ліцеїсти 8-х класів під керівництвом Стоян А. А., учителя зарубіжної літератури та Гуцул Л. М., учителя української мови та літератури. Учасники семінару мали змогу провести паралелі між «Енеїдою» І. Котляревського та «Енеїдою» Вергілія. Педагогам були представлені найрізноманітніші інтерактивні прийоми, які візуалізують освітній процес.

На круглому столі педагоги мали змогу розглянути питання щодо покращення мотивації школярів за допомогою сучасних освітніх технологій та поділитися досвідом у використанні прийомів, методів, засобів та форм проведення уроків.

Відділ гуманітарної політики висловлює подяку організаторам та учасникам заходу, адміністрації Буковинського ліцею та ліцеїстам за якісне проведення запланованих заходів та вагомий внесок у вирішення важливих освітніх проблем. 

 

Переглядів: 309 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz