П`ятниця, 26.04.2024, 05:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Відділ гуманітарної політики

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 23

Головна » 2017 » Травень » 15 » ЗБОРИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ-ШЕСТИРІЧОК
12:23
ЗБОРИ БАТЬКІВ ДІТЕЙ-ШЕСТИРІЧОК

В актовій залі ЗОШ І ступеня відбулися збори батьків майбутніх першокласників, організовані відділом гуманітарної політики Новодністровської міської ради. На зібранні були присутні 98 батьків майбутніх першокласників, адміністрація ЗОШ І ступеня, класоводи 1-х класів.

В роботі зборів взяли участь: начальник відділу гуманітарної політики Пастушок Л.Л., завідувач методкабінетом Грохольська Г.Ф., методист відділу гуманітарної політики Бойчук О.В., лікар-педіатр Мигайчук М.І., завідувач МПМПК Ткач С.А., методист- психолог Артемова К.М., практичний психолог ЗОШ І ст. Химич С.С. та класовод Лапчук Л.В.,яка працює за програмою "Інтелект України"

Начальник відділу гуманітарної політики Пастушок Л.Л. привітала всіх присутніх та ознайомила з основними аспектами організації навчально-виховного процесу та комплектації 1-х класів в ЗОШ І ступеня в новому навчальному році.

Завідувач методичним кабінетом Грохольська Г.Ф. представила присутнім особливості навчання за програмою «Інтелект України» .

Методист відділу гуманітарної політики Бойчук О.В. ознайомила учасників зборів з особливостями методики за програмою розвивального навчання та віковими особливостями дітей-шестирічок.

Сливка А.І., директор ЗОШ І ступеня презентувала роботу та основні напрямки навчально виховного процесу школи І ступеня.

Лікар-педіатр Мигайчук М.І. зупинилась на медичних аспектах готовності шестирічок до навчання в школі.

Методист-психолог Артемова К.М. та практичний психолог ЗОШ І ступеня Химич С.С. розповіли про психологічну готовність шестирічок до навчання в школі.

 Завідувач МПМПК Ткач С.А. познайомив учасників зібрання з основними вимогами до мовленнєвих навичок випускників дошкільних установ та порушеннями вимови.

Класовод 3-Г класу Лапчук Л.В. поділилась досвідом роботи за програмою «Інтелект України» .

Шановні батьки майбутніх першокласників! Відділ гуманітарної політики Новодністровської міської ради продовжує набір учнів до 1 класу в ЗОШ І ступеня. Радимо вам поряд з традиційними методиками навчання обирати методики майбутнього – розвивальне навчання та навчання за програмою «Інтелект України» .

Сподіваємось на ваш правильний вибір! Бажаємо успішного старту вашим дітям !

 

Бойчук О.В.

Методист відділу гуманітарної політики.

Переглядів: 255 | Додав: novodmetod | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz